bORREL - FEEST - EVENT

Catering voor uw receptie, borrel, feest & event

De Reiger Catering uit Utrecht heeft sinds 1974 een reputatie opgebouwd als het gaat om de catering voor recepties, huwelijksfeesten, bedrijfsfeesten, feestelijke openingen en open huis dagen. De Reiger catering heeft een naam als het gaat om het verzorgen van goede bijeenkomsten. Die naam willen we graag hoog houden en daar werken wij iedere dag aan. Als familiebedrijf zetten wij ons dan ook, samen met onze enthousiaste groep medewerkers, al ruim 40 jaar vol overgave in om van uw feestelijke bijeenkomst een fantastische belevenis te maken. Drankjes, hapjes of een compleet buffet tijdens uw bijeenkomst in bijvoorbeeld Houten, alles is mogelijk bij De Reiger Catering.

Arrangementen met hapjes voor receptie en meer

Wij hebben voor u een aantal complete receptiearrangementen voor de catering in Utrecht en omgeving samengesteld. Natuurlijk bieden wij u ook de mogelijkheid van een arrangement op maat. Gezien onze vele mogelijkheden moet daar altijd iets verrassends uitkomen!

Partyservice in Utrecht, De Reiger voor uw partycatering!

Wij verzorgen partycatering en partyservice vanuit Utrecht op uw eigen locatie waar ook in Nederland. Op het gebied van partycatering kunt u bij ons uit zeer veel mogelijkheden en feestarrangementen kiezen. Het maakt ons niet uit of het nu gaat om de verzorging van een bedrijfs- of familiefeest, een huwelijksfeest of uitgebreid themafeest, wij verzorgen graag de catering.

Naast alleen de partycatering, staan wij ook voor u klaar met onze partyservice. We kunnen u desgewenst namelijk ook helpen met de bijbehorende inrichting en/of aankleding van uw locatie én we zijn gespecialiseerd in de complete verzorging en inrichting van partytenten. Zo kunnen wij naast het heerlijke eten en drinken tevens zorgen voor de benodigde partymaterialen tijdens uw bijeenkomst. Niet alleen tafels en stoelen of bijvoorbeeld sta-tafels, maar ook de verzorging van tentoverkappingen, complete partytenten, verlichting, aankleding, inrichting en decoratie verzorgen wij desgewenst voor u.

En mocht u tijdens uw bijeenkomst een DJ, artiest of spetterende band geregeld willen hebben dan is dat voor ons ook geen enkel probleem. Zo nemen wij u alle zorg uit handen. Vertel ons wat uw ideeën zijn en wij denken graag met u mee. Samen met u zorgen wij dan voor een onvergetelijke bijeenkomst! Niet voor niets dat wij zeggen; Wij maken een feest van uw party!

Feestarrangementen

De Reiger Catering heeft een landelijke reputatie opgebouwd als het gaat om de verzorging van recepties, bedrijfsfeesten en themafeesten. Wij decoreren desgewenst de locatie, dragen zorg voor de benodigde apparatuur en materialen, leveren enthousiaste medewerkers en dragen uiteraard zorg voor de dranken en de hapjes of het eventuele buffet. Het is ons dagelijks werk dat we keer op keer met veel plezier en enthousiasme verrichten. Onze enthousiaste medewerkers zorgen ervoor dat welke locatie u ook kiest, uw feest een doorslaggevend succes wordt. Voor de verzorging van uw feest hebben wij een aantal feestarrangementen op een rijtje gezet. En natuurlijk bieden wij naast onze standaard arrangementen ook de mogelijkheid van een arrangement op maat. Uiteraard kunnen wij u ook adviseren en desgewenst bemiddelen bij de keuze van een locatie en/of de muzikale omlijsting van de avond.

Arrangementen in feesttent

Wij kunnen voor u recepties, productpresentaties, seminars, feestavonden of iedere andere bijeenkomst verzorgen op nagenoeg elke locatie. De tenten en tenthallen die wij verhuren kunnen aan uw pand, op een parkeerterrein of desgewenst in een tuin of weiland worden geplaatst. Wij bieden u vele mogelijkheden voor partytenten met of zonder vloer en/of vloerbedekking, met gesloten wanden of met ramen, een verduisterend dakzeil of juist met een doorzichtig dak. En ook verwarming of koeling, een toiletvoorziening, een aggregaat voor de stroomvoorziening, meubilair, verlichting, planten en/of bloemdecoraties behoort tot de mogelijkheden. U hoeft alleen zorg te dragen voor een water- en een stroomaansluiting maar zelfs als deze aansluitingen niet aanwezig zijn, hebben wij hiervoor een oplossing in huis.

Partycatering in de Utrechtse Dom

Naast partyservice op nagenoeg iedere locatie in Nederland zijn wij ook de huiscateraar van de Utrechtse Domtoren. Deze monumentale, 14e-eeuwse toren rijst met zijn 112 meter hoog boven Utrecht en omgeving uit. Met een gids kunt u desgewenst de 465 treden naar de top beklimmen waar u uiteindelijk beloond wordt met een geweldig uitzicht over de gehele Randstad en daarbuiten. Lees meer over onze uitgebreide mogelijkheden in de Domtoren van Utrecht in onze uitgebreide brochure.

BORREL FEEST EVENT

De Reiger Catering is onderdeel van De Mobiele kok.