Complete Cateringverzorging

Complete Cateringverzorging zonder zorgen

De Reiger Catering in Utrecht is een full service cateraar die u werkelijk alle zorg uit handen neemt. Van belegde broodjes voor een vergadering, heerlijke hapjes voor uw borrel, de catering tijdens uw bedrijfsopening of open dag tot de complete verzorging van uw feest. Met ruim 40 jaar aan ervaring is bijna geen vraag te gek voor ons. De Reiger Catering heeft een naam als het gaat om het verzorgen van een fantastische bijeenkomst. Die naam willen we graag hoog houden en daar werken wij iedere dag aan.

Wij kunnen voor u recepties, productpresentaties, seminars, feestavonden of iedere andere bijeenkomst verzorgen op nagenoeg elke locatie. Kiest u voor uw eigen locatie, een externe (door u zelf uitgekozen) locatie of kiest u een partytent? Wij kunnen zorgdragen voor de complete inrichting van de ruimte met meubilair, verlichting, planten en/of groendecoraties. Naast de complete inrichting van de ruimte kunnen wij ook zorgdragen voor verwarming of koeling, toiletvoorziening en/of aggregaat voor de stroomvoorziening. Ook de verzorging van de benodigde tentruimte behoort tot de mogelijkheden. De partytenten en tenthallen die wij verhuren kunnen aan uw pand, vrijstaand op een parkeerterrein of desgewenst in een tuin of weiland worden geplaatst. Wij bieden u vele mogelijkheden voor partytenten en tenthallen, met of zonder vloer en/of vloerbedekking, met gesloten wanden of met ramen, een verduisterend dakzeil of juist met een doorzichtig dak. Aan u de keus!

Dé full service cateraar uit Utrecht

Met full service bedoelen wij ook werkelijk full service catering. Daarom dragen wij desgewenst ook de zorg voor een passende ambiance, een swingende of juist ingetogen band of de enthousiaste gastvrouw/gastheer voor een professionele ontvangst. Door de persoonlijke begeleiding en de enthousiaste inzet van onze medewerkers krijgt uw bijeenkomst net dat beetje meer. Als familiebedrijf zetten wij ons dan ook, samen met onze enthousiaste groep medewerkers, al bijna 40 jaar vol overgave in om van uw bijeenkomst een fantastische belevenis te maken. Of u nu aansluitend aan een bedrijfspresentatie, tijdens een receptie, bedrijfsopening of open dag de catering verzorgd wilt hebben; De Reiger catering biedt u het ideale recept voor een fantastische bijeenkomst.

Complete Cateringverzorging

De Reiger Catering is onderdeel van De Mobiele kok.