Broodjes bestellen Utrecht

Broodjes bestellen Utrecht en laten bezorgen

De Reiger Catering is een full service cateraar in Utrecht en omgeving die u werkelijk alle zorg uit handen neemt. Van belegde broodjes voor een vergadering, heerlijke hapjes voor uw borrel, een diner met een fantastisch themabuffet tot de complete verzorging van uw feest. Met ruim 40 jaar aan ervaring is bijna geen vraag te gek voor ons als Broodjes bestellen Utrecht.

De Reiger Catering heeft een naam als het gaat om het verzorgen van een fantastische bijeenkomst. Die naam willen we graag hoog houden en daar werken wij iedere dag aan. Al onze gerechten zijn stuk voor stuk gastronomische kunstwerken en worden bereid door vakmensen. Het zijn ware tovenaars die in onze goed uitgeruste keuken de gerechten bereiden en eenmaal op locatie, ware wonderen verrichten. Alvast smakelijk eten!

Broodjes bestellen Utrecht

Met full service bedoelen wij ook werkelijk full service Broodjes bestellen Utrecht. Daarom dragen wij desgewenst ook de zorg voor een passende ambiance, een swingende of juist ingetogen band, de droomauto voor uw huwelijk of de paraplu als het regent. Door de persoonlijke begeleiding, die wij u bieden als Broodjes bestellen Utrecht en de enthousiaste inzet van onze medewerkers, krijgt uw bijeenkomst net dat beetje meer.

Als familiebedrijf zetten wij ons dan ook, samen met onze enthousiaste groep medewerkers, al bijna 40 jaar vol overgave in om van uw feestelijke bijeenkomst een fantastische belevenis te maken. Of u nu een gezellige bijeenkomst met het bedrijf, familie of vrienden organiseert of aansluitend aan een bedrijfspresentatie, receptie of tijdens een bruiloft een diner, buffet of barbecue verzorgd wilt hebben; De Reiger catering biedt u het ideale recept voor een fantastische bijeenkomst.

Broodjes bestellen Utrecht: Exclusief, superieur & excellent

De Reiger Catering is gevestigd in en bij Party- en Congrescentrum ‘Het Vechthuis’ welke is gelegen aan de oever van het riviertje de Vecht, vlak bij het stadscentrum van Utrecht. Het Vechthuis is een sfeervolle en stijlvolle locatie die perfect geschikt is voor het organiseren van uw vergadering, symposium of congres of voor uw lunch, buffet of barbecue, uw groeps- of familie uitje, uw receptie, huwelijks- of bedrijfsfeest of welke andere gelegenheid dan ook.

Met het Vechthuis en De Reiger Catering bent u verzekerd van een exclusieve locatie in Utrecht, een superieure keuken en excellente bediening. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden op het gebied van catering of over onze eigen locatie? Naast Utrecht verzorgen wij ook catering in Houten en omgeving. Bekijk of wij ook voor jouw locatie van dienst kunnen zijn als cateraar door contact met ons op te nemen.

Broodjes bestellen Utrecht

Broodjes bestellen Utrecht

De Reiger Catering is onderdeel van De Mobiele kok.

DE VOORDELEN VAN HET INHUREN VAN EEN CATERINGBEDRIJF

Heb je binnenkort wat te vieren en twijfel je nog of je een restaurant gaat bezoeken of dat je iemand thuis laat cateren? Vaak gaan mensen uit eten om iets te vieren, maar vinden het soms ook leuk om het thuis te vieren. Koken voor klein gezelschap kun je vaak zelf nog wel doen. Bij de aantallen daarboven is het handiger om een cateringbedrijf in te huren.

HET BEPALEN VAN HET SOORT CATERING

Catering is er in heel veel vormen. Zo kun je eten in schalen laten brengen, maar je kunt ook koks live het voorbereide eten laten afkoken. Als je deze keuze hebt gemaakt dan moet je ook nog kiezen uit de soort gerechten, er zijn namelijk meerdere soorten catering.

Als je weet welke catering je wilt dan wordt het tijd om bij verschillende catering bedrijven met elkaar te vergelijken. Dat kan via een goede vergelijkingssite zoals BROODJES.NL.  Je hoeft ook niet altijd te kiezen voor hele grote maaltijden, wil je iets kleins dan kun je bij veel cateraars ook gewoon een aantal luxe hapjes bestellen.

DE VOORDELEN VAN HET INHUREN VAN EEN CATERAAR

Als je een cateraar inhuurt scheelt je dat aanzienlijk veel werk, je hoeft zelf niet alles voor te bereiden, je hebt geen zorgen over de afwas, je weet bijna zeker dat al het eten smaakt en je weet dat je niet de helft hoeft weg te gooien. De koks weten veel over de gerechten te vertellen en kunnen je gasten of publiek entertainen met hun spectaculaire kookkunsten.