bORREL - FEEST - EVENT

Buffet in Utrecht

Wanneer u op zoek bent naar een geschikte cateraar voor het regelen van uw buffet in Utrecht stad of provincie, bent u bij De Reiger Catering aan het juiste adres. Het verzorgen van koude-, warme- of combinatie buffetten vormen een specialiteit waar veel kennis en ervaring voor nodig is. Ook de verzorging en presentatie van een koud buffet vragen de nodige vakkennis. Vanaf de verzorging van de buffettafels, borden, bestek en decoratie tot het fileren en garneren van de zalm en de opmaak van schotels, het is werk voor de vakman. Wij beschikken over de mensen die er voor zorgen dat ook uw buffet een onvergetelijke happening wordt.

 

Buffet in Utrecht voor particulier en bedrijf

Wij verzorgen voor zowel particulieren als bedrijven in Utrecht en omgeving heerlijke schotels en buffetten. Daarbij bieden wij diverse keuzes aan schotels en buffetten. De jarenlange ervaring van onze koks staat garant voor een perfecte smaak en daarnaast worden de schotels en buffetten zeer fraai gegarneerd en gepresenteerd. Onze koude schotels, warme gerechten en buffetten zijn niet alleen bijzonder smakelijk maar ook een lust voor het oog.

De Reiger Catering biedt u een keur aan schotels en buffetten in verschillende prijsklassen. Zo kunt u al vanaf zes personen bij ons terecht voor een heerlijke saladeschotel. Koude schotels worden opgemaakt op decoratieve schalen en zijn geschikt voor zes, acht of tien personen. Zoals u van ons mag en kunt verwachten worden deze schotels met de meeste zorg bereid. Deze koude schotels worden vergezeld van kruidenboter in een decoratief schaaltje en gesneden stokbrood, feestelijk gepresenteerd in een rieten mandje.

Heeft u een grotere groep mensen dan kunnen wij vanaf 25 personen een koud, warm of combinatie buffet voor u verzorgen en vanaf 40 personen kunnen wij een uitgebreid koud buffet of themabuffet verzorgen. Inmiddels hebben wij al 16 verschillende soorten themabuffetten waarvan u de omschrijving in onze uitgebreide brochure kunt vinden. Alvast smakelijk eten gewenst!

buffet Utrecht

De Reiger Catering is onderdeel van De Mobiele kok.