bbq Utrecht

BBQ Utrecht

De Reiger catering heeft alles in huis voor een smaakvol verzorgde barbecue. Heerlijk eten en drinken en een gastvrije service staan daarbij centraal. De Reiger catering heeft een naam als het gaat om het verzorgen van goede bijeenkomsten. Die naam willen we graag hoog houden en daar werken wij iedere dag aan. Als familiebedrijf zetten wij ons dan ook, samen met onze enthousiaste groep medewerkers, al bijna 40 jaar vol overgave in om van uw feestelijke bijeenkomst een fantastische belevenis te maken.

Of u nu een gezellige bijeenkomst met het bedrijf, familie of vrienden organiseert of aansluitend aan een bedrijfspresentatie, receptie of tijdens een bruiloft een bbq verzorgd wilt hebben; De Reiger catering biedt u het ideale recept voor een fantastische BBQ in Utrecht. Zo zorgen wij voor alle benodigde materialen zoals een professionele biertap, de benodigde werktafels, het glaswerk, borden en bestek en uiteraard de benodigde barbecue. Onze ervaren medewerkers zorgen ervoor dat alles op tijd klaar staat en dat het u tijdens de bijeenkomst aan niets ontbreekt. Het weer kunnen wij helaas niet voor u regelen, de rest is onze zorg!

 

BBQ Utrecht

Zoals gezegd; De Reiger catering heeft alles in huis voor een smaakvol verzorgde barbecue in Utrecht. Zo kunnen wij naast het heerlijke eten en drinken tevens zorgen voor de benodigde partymaterialen tijdens uw bijeenkomst. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld tafels en stoelen of bijvoorbeeld biertafels met banken en/of statafels. Ook de verzorging van tentoverkappingen, complete partytenten, verlichting, aankleding en decoratie etc. verzorgen wij desgewenst voor u. En mocht u tijdens uw bijeenkomst een DJ of spetterende band geregeld willen hebben dan is dat voor ons ook geen enkel probleem. Zo nemen wij u alle zorg uit handen. Vertel ons wat uw ideeën zijn en wij denken graag met u mee. Samen met u zorgen wij dan voor een onvergetelijke barbecue in Utrecht!

Een overzicht van onze huurmaterialen treft u op pagina 30 van onze prijslijst.

BBQ UTRECHT

De Reiger Catering is onderdeel van De Mobiele kok.