Catering Amsterdam voor alle soorten catering

Ben je op zoek naar een bedrijf voor Catering Amsterdam? Dan ben je bij De Reiger Catering aan het juiste adres. Voor het bestellen van bijvoorbeeld broodjes, tapas of buffetten hoef je enkel contact op te nemen met ons. Maar wist je dat wij meer doen dan enkel catering? Wij verzorgen namelijk ook complete evenementen, bruiloften of barbecue arrangementen bij je thuis of op het bedrijf.

Heb je vragen of wil je weten of wij speciale wensen kunnen uitvoeren? Dan komen we graag persoonlijk in contact met je. Naast onze heerlijke gerechten leveren wij ook non-food producten voor feesten en evenementen.

Complete catering Amsterdam

Wil je een feest of evenement laten verzorgen door De Reiger Catering? Dan kunnen wij dat dus in zijn totaliteit regelen. Dat betekent bijvoorbeeld inclusief een podia, stoelen en tafels of bediening. Ofwel alles wat nodig is bij de organisatie van een feest of evenement. Wij hebben voldoende personeel en capaciteit om voor grote groepen de catering te verzorgen.

Catering diensten en meer!

We leveren graag de belegde broodjes voor een vergadering of de hapjes voor een bedrijfsborrel. We staan ook voor je klaar als het gaat om de volledige catering bij een bruiloft bijvoorbeeld. Heb je een locatie op het oog maar is daar onvoldoende ruimte? Dan kunnen we zorgen voor een tent op maat. Deze tent of de locatie zelf kunnen we indien gewenst inrichten met meubilair. Maar ook de verlichting en groendecoratie kunnen we verzorgen. Toiletvoorzieningen en aggregaten voor stroomvoorziening zijn daarbij ook een optie.

Wil je een leuke band op je feest? Zelfs dat regelen we graag voor je. Wij verzorgen dus catering voor zowel particulieren als bedrijven in elke gewenste vorm. We werken met pure en verse ingrediënten. Alle lekkernijen maken we zelf. De Reiger Catering verzorgt dus een totaal pakket aan catering diensten zowel food als non-food.
Liever direct online bestellen? Ga dan naar onze webshops Broodjes-Catering.nl of De BBQ Specialist.

Catering laten bezorgen of op locatie

Wij leveren onze catering in Amsterdam en omstreken. Wanneer je bij De Reiger Catering kiest voor lunchservice dan ontvang je een ruim assortiment vers belegde broodjes. Alles netjes verpakt en geleverd op het adres en het tijdstip dat jij opgeeft. Buffetten zijn al te bestellen vanaf 10 personen.

Wil je geheel ontzorgt worden op cateringgebied tijdens het organiseren van een evenement of feest?  Neem dan contact op met De Reiger Catering om de mogelijkheden te bespreken. Dit kun je telefonisch doen, 0621545284 of door middel van een e-mail naar info@dereiger.nl.

Catering Amsterdam – Catering aan de Amstel

Amsterdam, de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden.

Amsterdam ligt in de provincie Noord-Holland, in het westen van Nederland. Het ligt aan de Amstel en het IJ. De haven van Amsterdam is via het Noordzeekanaal verbonden met de Noordzee. De waterrijke stad heeft veel grachten, de binnenstad is opgedeeld in ongeveer 90 ‘eilanden’. droogmaking van vroegere meren.