Catering Baarn - De Reiger Catering

Catering in Baarn voor alle gelegenheden

Catering Baarn is er voor je! Wat je ook te vieren hebt, van verjaardag tot bruiloft en van bedrijfsfeest tot jubileum. Wij van De Reiger Catering staan voor je klaar. We kunnen alles voor je regelen van begin tot eind en dat doen we met passie én persoonlijke aandacht. We hebben voor ieder evenement een passend concept, of we maken een, volledig op jouw wensen, aangepast plan.

Catering Baarn verzorgt voor zowel particuliere als zakelijke klanten  evenementen in Baarn en omgeving. Elk evenement is anders en wij stellen jouw ideeën centraal. Wij laten je graag zien wat de mogelijkheden zijn.

Catering Baarn voor particulier én zakelijk evenementen

Op de particuliere markt staat Catering Baarn voor je klaar voor het regelen van een verjaardag tot bruiloft en van jubileum tot tuinfeest. Ons unieke team geeft graag een mooie invulling aan jouw evenement. We kunnen daarbij alles van begin tot het einde regelen, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken. Ook voor zakelijke feesten staat Catering Baarn graag voor je klaar.

Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, een jubileum, een borrel of een opening, het team van Catering Baarn kan alles voor je regelen. Zoals gezegd is catering onze passie en we werken dan ook hard om van deze bijzondere dag een mooie dag te maken.

Borrelen, lunchen, een barbecue of een totaal verzorgd diner

Lekker ‘ouderwets’ borrelen met planken met blokjes kaas, plakjes worst en augurk? Nootjes erbij of kies je toch voor tapas of luxe gefrituurde hapjes? Alles is mogelijk bij Catering Baarn. Van ouderwets borrelen, een goed verzorgde lunch, een uitgebreide barbecue of een totaal verzorgd diner.

We kunnen onze lekkernijen op het bedrijf of bij jou thuis komen afgeven. Maar we kunnen ook complete evenementen verzorgen. En dan bedoelen we ook echt compleet van meubilair tot decoratie, entertainment, eten én drinken. Maak je wensen kenbaar en wij zorgen dat alles tot in de puntjes is geregeld.

Heb je vragen of speciale wensen? Dan kun je altijd contact opnemen met Catering Baarn. Dit kun je telefonisch doen, 0621545284 of door middel van een e-mail naar info@dereiger.nl.