Catering den Hoorn

Catering Den Hoorn

De Reiger Catering is een full service cateraar die u werkelijk alle zorg uit handen neemt. Van belegde broodjes voor een vergadering, heerlijke hapjes voor uw borrel, een diner met een fantastisch themabuffet tot de complete verzorging van uw feest. Met ruim 40 jaar aan ervaring is bijna geen vraag te gek voor ons als catering Den Hoorn. De Reiger Catering heeft een naam als het gaat om het verzorgen van een fantastische bijeenkomst. Die naam willen we graag hoog houden en daar werken wij iedere dag aan. Al onze gerechten zijn stuk voor stuk gastronomische kunstwerken en worden bereid door vakmensen. Het zijn ware tovenaars die in onze goed uitgeruste keuken de gerechten bereiden en eenmaal op locatie, ware wonderen verrichten. Alvast smakelijk eten!

Cateraar Den Hoorn

Met full service bedoelen wij ook werkelijk full service catering Den Hoorn. Daarom dragen wij desgewenst ook de zorg voor een passende ambiance, een swingende of juist ingetogen band, de droomauto voor uw huwelijk of de paraplu als het regent. Door de persoonlijke begeleiding, die wij u bieden als cateraar Den Hoorn en de enthousiaste inzet van onze medewerkers, krijgt uw bijeenkomst net dat beetje meer. Als familiebedrijf zetten wij ons dan ook, samen met onze enthousiaste groep medewerkers, al bijna 40 jaar vol overgave in om van uw feestelijke bijeenkomst een fantastische belevenis te maken. Of u nu een gezellige bijeenkomst met het bedrijf, familie of vrienden organiseert of aansluitend aan een bedrijfspresentatie, receptie of tijdens een bruiloft een diner, buffet of barbecue verzorgd wilt hebben; De Reiger catering biedt u het ideale recept voor een fantastische bijeenkomst.

Catering Den Hoorn: Exclusief, superieur & excellent

De Reiger Catering is gevestigd in en bij Party- en Congrescentrum ‘Het Vechthuis’ welke is gelegen aan de oever van het riviertje de Vecht, vlak bij het stadscentrum van Utrecht. Het Vechthuis is een sfeervolle en stijlvolle locatie die perfect geschikt is voor het organiseren van uw vergadering, symposium of congres of voor uw lunch, buffet of barbecue, uw groeps- of familie uitje, uw receptie, huwelijks- of bedrijfsfeest of welke andere gelegenheid dan ook. Met het Vechthuis en De Reiger Catering bent u verzekerd van een exclusieve locatie in Utrecht, een superieure keuken en excellente bediening. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden op het gebied van catering of over onze eigen locatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Catering den Hoorn

De Reiger Catering is onderdeel van De Mobiele kok.