Catering DRIEBERGEN

Je vrienden, kennissen, collega’s komen binnen.  Bij de aanblik van de fraai verzorgde tafels en maaltijd, roepen ze hoe mooi het wel niet is en hoe de heerlijke geur van vers bereide maaltijden hun eetlust aanwakkert. Trots nodig je ze uit plaats te nemen en samen van de gezelligheid en lekker eten te genieten.

Klinkt goed of niet? Maar zinkt je de moed ook in de schoenen als je denkt aan al dat voorbereidend werk, alle dingen waar je nog moet aan denken om dit tot een succes te maken? Heb je wel genoeg borden en bestek?  Hoe kom je aan ambachtelijke ingrediënten, verse biologische groenten en fruit bij een lokale groenteboer?

Geen nood! Ook jouw catering Driebergen organiseren, nemen wij je met plezier uit handen. Geen kopzorgen meer, geen saaie boodschappenlijstjes maken, geen zorgen of je wel voldoende bestek hebt enz enz.

verzorgde catering de reigerCatering Driebergen wordt tot in de puntjes verzorgd door De Reiger Catering, welke onderdeel is van De Mobiele Kok uit Houten.  Met jarenlange ervaring weten ze daar hoe ze dit efficiënt moeten aanpakken en jou compleet ontzorgen. Alles wordt vers en ambachtelijk bereid!

De Reiger biedt echt full service catering en neemt je werkelijk alle zorg uit handen. Of het nu gaat om een zakelijke vergadering, heerlijke hapjes bij de borrel, een diner met fantastisch themabuffet tot een complete verzorging van je feest, De Reiger Catering Driebergen staat voor je klaar!

Al onze gerechten zijn gastronomische kunstwerkjes en worden op ambachtelijke wijze bereid door vakmensen. Ze strelen het oog en prikkelen de zintuigen.

Full service betekent ook, dat wij desgewenst bijdragen aan een passende ambiance voor je gelegenheid. Vraag naar de mogelijk, wij denken graag met je mee.

Wij geven jouw bijeenkomst, feest of event net dat ietsje meer, zodat je gasten prettig verrast zullen zijn en een onvergetelijke tijd meekrijgen. Kortom wij bieden het ideale recept voor een fantastische bijeenkomst.

Catering Driebergen

Cateraar DRIEBERGEN, exclusief, superieur en excellent!

In- en bij het Party-en congrescentrum “Het Vechthuis”, is Catering De reiger gevestigd. Romantisch gelegen aan het riviertje De Vecht, vlakbij het stadscentrum van Utrecht. Het Vechthuis is een sfeervolle en stijlvolle locatie die perfect geschikt is voor het organiseren van een vergadering, symposium of congres of voor uw lunch, buffet of barbecue, uw groeps- of familie uitje, uw receptie, huwelijks- of bedrijfsfeest of welke andere gelegenheid dan ook.

Met Catering Driebergen, ben je verzekerd van een exclusieve en excellente keuken en bediening. Meer weten of vrijblijvende offerte aanvragen? Gebruik dan onderstaande knoppen, Wij helpen je graag verder!

catering Rijnsburg

Bedrijfsfeest Catering DRIEBERGEN

Voor elk bedrijfsfeest hebben we een passende mogelijkheid. Denk hierbij bijvoorbeeld aan koude of warme buffetten of speciale thema-avonden. Laat je inspireren door onze brochure of neem contact met ons op om een menu op maat samen te stellen.

Aanvullende mogelijkheden

Naast bedrijfsfeest catering verzorgt De Mobiele Kok ook de levering van servies, bestek en bedienend personeel. Ook het inhuren van een kok of party planner of het organiseren van teambuilding uitjes behoort tot de mogelijkheden.
Meer weten? Neem contact met ons op. We zijn u graag van dienst.