Catering Driebergen door De Reiger Catering

Een catering in Driebergen wordt compleet verzorgd door De Reiger Catering.
Wij bieden uitgebreide culinaire mogelijkheden en extra catering service.

Catering Driebergen voor alle soorten catering

Ben je op zoek naar cateraar Driebergen? Dan ben je bij De Reiger Catering aan het juiste adres. Voor het bestellen van bijvoorbeeld broodjes, tapas of buffetten hoef je enkel contact op te nemen met ons. Maar wist je dat wij als cateraar in Utrecht meer doen dan enkel catering? Wij verzorgen namelijk ook complete evenementen, bruiloften of barbecue catering op tijd bij je thuis of op het bedrijf in Driebergen.

Heb je vragen of wil je weten welke catering service wij jou kunnen verlenen? Dan komen we graag persoonlijk in contact met je. Naast onze heerlijke gerechten leveren wij als traiteur in Driebergen ook non-food producten voor feesten en evenementen.

Bekijk de culinaire mogelijkheden catering Driebergen

Catering Driebergen: voor al je evenementen

Wil je een feest of evenement in Driebergen laten verzorgen door De Reiger Catering? Dan kunnen wij dat in zijn totaliteit regelen! Dat betekent bijvoorbeeld inclusief een podia, stoelen en tafels of bediening. Ofwel alles wat nodig is om een feest of evenement te organiseren. Wij hebben voldoende personeel en capaciteit om voor grote groepen de catering in Driebergen te verzorgen. Zo kun je genieten van onze catering voor events als: 

Om de kwaliteit van onze gerechten te waarborgen, gebruiken wij in de keuken uitsluitend verse ingrediënten. Elk culinair genot wordt ambachtelijk bereid. Het grote voordeel? De mogelijkheden zijn uitgebreid! Je bent niet alleen beperkt tot onze suggesties in de brochure, maar hebt ook de vrijheid om je eigen culinaire voorkeuren door te geven. Wil je meer ontdekken over de diverse mogelijkheden voor het eten? Bekijk dan de opties op de cateringbrochure die je hieronder kunt downloaden via de knop en vraag eenvoudig een offerte aan!

Catering service en meer in Driebergen!

We leveren graag de belegde broodjes voor een vergadering of de hapjes voor een bedrijfsborrel in Driebergen. We staan ook voor je klaar als het gaat om de volledige catering bij een bruiloft in Driebergen bijvoorbeeld. Heb je een locatie op het oog maar is daar onvoldoende ruimte? Dan kunnen we je de oplossing bieden met een tent op maat. Deze tent of de locatie zelf kunnen we indien gewenst inrichten met meubilair. Maar ook de verlichting en decoratie kunnen we verzorgen. Toiletvoorzieningen en aggregaten voor stroomvoorziening zijn daarbij ook een optie.

Wil je een leuke band op je feest? Dat regelen we graag voor je! Wij verzorgen dus catering in Driebergen voor zowel particulieren als bedrijven in elke gewenste vorm. We werken met pure en verse ingrediënten, alle lekkernijen maken we zelf. De Reiger Catering verzorgt dus een totaal pakket aan catering service in Driebergen, zowel food als non-food.

CATERING DRIEBERGEN

Catering Driebergen laten bezorgen of op locatie

Wij leveren onze catering in Driebergen en omstreken. Wanneer je bij De Reiger Catering kiest voor lunch catering in Driebergen, dan ontvang je een ruim assortiment vers belegde broodjes. Alles zal netjes verpakt en geleverd zijn op het adres en het tijdstip dat jij opgeeft. Onze buffetten zijn al te bestellen vanaf 10 personen.

Wil je geheel ontzorgt worden op cateringgebied tijdens het organiseren van een evenement of feest door een traiteur in Driebergen? Laat ons gerust het werk doen en neem contact met ons op of vraag een offerte aan.

De cateraar in de omliggende plaatsen van Driebergen

Woon je niet in Driebergen maar wil je wel graag De Reiger Catering als cateraar? Wij verzorgen niet alleen caterings in Driebergen, maar op nog veel meer locaties! Zo kunnen wij een bedrijfscatering, buffet aan huis en andere catering service, onder andere ook in deze omringende locaties verzorgen:

Maar dit zijn niet de enige locaties waar wij onze catering verlenen, zo kunnen wij jouw cateraar zijn in de omringende plaatsen in de buurt van Utrecht!

CATERING DRIEBERGEN BESTELLEN

Catering in Driebergen verzorgen door De Reiger Catering

Een hoogwaardige catering in Driebergen laten verzorgen door De Reiger Catering. Wij zorgen naast catering in Utrecht ook voor een betrouwbare catering met heerlijke hapjes in de omgeving van Utrecht. 

Door te kiezen voor de catering van De Reiger in Driebergen, geniet je onder andere van de volgende voordelen:

  • Specialistische cateraar: Met onze jarenlange ervaring kunnen wij ons een echte specialist in de cateringwereld noemen
  • Uitgebreid culinair aanbod: Talloze hoogwaardige culinaire varianten waar je uit kunt kiezen
  • Complete catering service: Wij kunnen als cateraar voor veel meer dan alleen de lekkere hapjes zorgen

Woon je binnen een straal van 10 kilometer van Houten? Dan is je bestelling gratis afgeleverd! Daar buiten hanteren wij bezorgkosten van € 10 exclusief BTW.

Neem gerust contact met ons op voor verdere vragen, wij denken graag met je mee door te kijken naar de mogelijkheden. Dit kun je telefonisch doen, 0621545284 of door middel van een e-mail naar info@dereiger.nl.

Bekijk ook de volgende locaties in de buurt van Driebergen: Catering Utrechtcatering Nieuwegeincatering Houtencatering Amersfoort en catering Zeist.