Catering Houten - De Reiger Catering

 

Catering Houten thuis en op het werk

Ben je in Houten of omgeving op zoek naar een betrouwbare catering? Dan ben je bij De Reiger Catering aan het juiste adres. Wij verzorgen dagelijks voor elke gelegenheid de catering op het werk, aan huis of op elke andere locatie. Hierbij zijn al jouw wensen op het gebied van partyservice en catering bespreekbaar. Het team van Catering Houten staat voor je klaar voor complete lunches, maar ook voor heerlijk belegde broodjes.

Ben je op zoek naar een catering voor een bepaald evenement bijvoorbeeld een bedrijfsbarbecue of een bruiloft? Wij kunnen dit voor je verzorgen van begin tot het eind. Heb je te weinig ruimte dan plaatsen we er gewoon een extra tent bij.

Catering Houten voor al uw wensen op catering gebied

Catering Houten heeft de ruimste keuze aan heerlijke buffetten en hapjes buffetten. Maar ook voor broodjes, lunches, tapas of complete barbecues ben je bij ons aan het juiste adres. Bij ons betekent complete catering niet alleen dat we het eten kunnen verzorgen. 

We kunnen alles leveren wat er voor jouw evenement nodig is van A tot Z. Denk hierbij aan alle voorzieningen van Food & drinks, maar we kunnen ook het entertainment verzorgen of activiteiten organiseren. Daarnaast kunnen we partytenten of toiletgelegenheden leveren.

Luxe catering voor iedereen met smaak

Catering Houten verzorgt betaalbare luxe catering in Houten en omgeving. Van smakelijke ontbijten, complete lunches tot uitgebreide buffetten. Alles wordt gemaakt met verse ingrediënten; verrassend én met aandacht. Onze catering is eigentijds en eigenzinnig en onze gerechten zijn uitdagend. De gerechten kenmerken zich door bijzondere combinaties van smaak. Zijn er gasten bij die liever vegetarisch eten of die ergens allergisch voor zijn? Geef dat vooraf door aan De Reiger Catering! Wij zorgen er dan voor dat zij ook kunnen genieten van een lekker en verrassend gerecht.

Wil je geheel ontzorgt worden op cateringgebied tijdens het organiseren van een evenement of feest?  Neem dan contact op met De Reiger Catering Peppelkade 10 – 3992 AK in Houten (Utrecht) om de mogelijkheden te bespreken. Dit kun je telefonisch doen, 0621545284 of door middel van een e-mail naar info@dereiger.nl.