Catering Houten door De Reiger

Een catering in Houten wordt compleet verzorgd door cateraar De Reiger.  Wij bieden uitgebreide culinaire mogelijkheden en extra catering service.

Catering in Houten voor alle soorten catering

Ben je op zoek naar een cateraar in Houten? Dan ben je bij De Reiger Catering aan het juiste adres. Voor het bestellen van bijvoorbeeld broodjes, tapas of buffetten hoef je enkel contact op te nemen met ons. Maar wist je dat wij als cateraar in Utrecht meer doen dan enkel catering? Wij verzorgen namelijk ook complete evenementen, bruiloften, walking dinners of barbecue catering bij je thuis of op het bedrijf in Houten.

Bekijk de culinaire mogelijkheden in Houten

Catering voor evenementen in Houten

Wil je een feest of evenement in Houten laten verzorgen door De Reiger Catering? Dan kunnen wij dat in zijn totaliteit regelen! Dat betekent bijvoorbeeld inclusief een podia, stoelen en tafels of bediening. Ofwel alles wat nodig is bij de organisatie van een feest of evenement. Wij hebben voldoende personeel en capaciteit om voor grote groepen de catering in Houten te verzorgen. Zo kun je genieten van onze catering voor events als: 

Om de kwaliteit van onze gerechten te waarborgen, maken wij uitsluitend gebruik van verse ingrediënten. Elk culinair genot wordt ambachtelijk bereid. Het grote voordeel? De mogelijkheden zijn uitgebreid! Je bent niet alleen beperkt tot onze suggesties in de brochure, maar hebt ook de  vrijheid om je eigen culinaire voorkeuren door te geven. Wil je meer ontdekken over de diverse mogelijkheden? Download dan nu onze cateringbrochure via de knop en vraag eenvoudig een offerte aan!

Catering service en meer in Houten!

We leveren graag de belegde broodjes voor een vergadering of de hapjes voor een bedrijfsborrel in Houten. We staan ook voor je klaar als het gaat om de volledige catering bij een bruiloft in Houten bijvoorbeeld. Heb je een locatie op het oog maar is daar onvoldoende ruimte? Dan kunnen we zorgen voor een tent op maat. Deze tent of de locatie zelf kunnen we indien gewenst inrichten met meubilair. Maar ook de verlichting en decoratie kunnen we verzorgen. Toiletvoorzieningen en aggregaten voor stroomvoorziening zijn daarbij ook een optie.

Wil je een leuke band op je feest? Dat regelen we graag voor je! Wij verzorgen dus catering in Houten voor zowel particulieren als bedrijven in elke gewenste vorm. We werken met pure en verse ingrediënten, alle lekkernijen maken we zelf. De Reiger Catering verzorgt dus een totaal pakket aan catering service in Houten, zowel food als non-food.

Catering in Houten laten bezorgen of op locatie

Wij leveren onze catering in Houten en omstreken. Wanneer je bij De Reiger Catering kiest voor lunch catering in Houten dan ontvang je een ruim assortiment vers belegde broodjes. Alles zal netjes verpakt en geleverd zijn op het adres en het tijdstip dat jij opgeeft. Onze buffetten zijn al te bestellen vanaf 10 personen.

Wil je geheel ontzorgt worden op cateringgebied tijdens het organiseren van een evenement of feest door een traiteur in Houten?  Neem dan contact op met De Reiger Catering of vraag een offerte aan!

Catering voor evenementen in Houten

Woon je niet in Houten, maar wil je wel graag De Reiger Catering als cateraar? Wij verzorgen niet alleen catering in Houten, maar op nog veel meer locaties! Zo kunnen wij een bedrijfscatering, buffet aan huis, walking dinner en andere catering service, onder andere ook in deze omringende locaties verzorgen:

Maar dit zijn niet de enige locaties waar wij onze catering verlenen, zo kunnen wij jouw cateraar zijn in de omringende plaatsen in de buurt van Utrecht!

Catering Houten kleine hapjes van De Reiger Catering

Catering Houten verzorgen door De Reiger

Een hoogwaardige catering in Houten laten verzorgen door De Reiger Catering. Wij zorgen naast catering in Utrecht ook voor een betrouwbare catering met heerlijke koude en warme hapjes in de omgeving van Utrecht. 

Door te kiezen voor De Reiger als cateraar in Houten, kies je voor onder andere deze voordelen:

  • Specialistische cateraar: Met onze jarenlange ervaring kunnen wij ons een echte specialist in de cateringwereld noemen
  • Uitgebreid culinair aanbod: Talloze hoogwaardige culinaire varianten waar je uit kunt kiezen
  • Complete catering service: Wij kunnen als cateraar voor veel meer dan alleen de lekkere hapjes zorgen

Woon je binnen een straal van 10 kilometer van Houten? Dan is je bestelling gratis afgeleverd! Daar buiten hanteren wij bezorgkosten van € 10 exclusief BTW.

Je kunt gerust contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Dit kun je telefonisch doen, 0621545284 of door middel van een e-mail naar info@dereiger.nl.

Veelgestelde vragen

Nadat alle gewenste artikelen in het winkelmandje gelegd zijn, kun je kiezen voor direct online betalen met iDeal of betalen bij aanleveren. Bedrijven kunnen ook betalen “op factuur”.

Je kunt bij ons ook vega, vegan, halal en glutenvrij bestellen. Heb je een vraag over de samenstelling van een product? Vraag het ons gerust via onze contactpagina, we helpen je graag verder!

De Reiger Catering kan diverse evenementen in Houten verzorgen, zoals bedrijfsfeesten, diners, BBQ’s, en buffetten, zowel zakelijk als particulier.

De Reiger Catering biedt catering kant-en-klaar voor jou bezorgd binnen een straal van 15 km rondom Houten. Daarbuiten ( landelijke dekking ) is er in overleg veel mogelijk, vraag naar de mogelijkheden!

De bezorgkosten bedragen € 10 exclusief BTW, met een minimum orderbedrag van €30 exclusief BTW. Binnen een straal van 10 km rondom Houten is bezorging gratis.

Weekdagen: een dag op voorhand bestellen i.v.m. verse producten. Weekend: vrijdag voor 12 u moet de order binnen/bevestigd zijn. Catering zoals buffet, tapas, hapjes etc.: 48 uur op voorhand bestellen. * de gewenste datum en tijd is pas definitief na onze bevestiging van je order.
Wij werken elke dag ( inclusief zaterdag en zondag ) tussen 08:00 en 16:00 Weekend orders altijd in overleg.

Bekijk ook de volgende locaties in de buurt van Houten: Maarssen, Woerden, IJsselstein, Baarn, Driebergen en Laren.