Catering IJsselstein

Catering IJsselstein voor verschillende gelegenheden

Voor Catering IJsselstein is geen uitdaging te gek. We zijn dan ook constant op zoek naar nieuwe trends en ontwikkelingen. Zo proberen we ervoor te zorgen dat we onze dienstverlening, keer op keer, kunnen vernieuwen én verbeteren. Met vele jaren ervaring hopen we onze gasten nog steeds te kunnen verrassen. We bekijken telkens opnieuw hoe we jouw wensen en ideeën op de beste manier kunnen uitvoeren.

Voor elk evenement stellen we, samen met degene die het gaat organiseren, een plan op zodat duidelijk wordt hoe het evenement er uit komt te zien. We zorgen, als je dat wil, voor alles wat nodig is om het evenement te laten slagen.  Of je nu wilt ontbijten, lunchen of gaat voor een vijf-gangen diner.  We regelen echter meer dan eten alleen. We kunnen ook de locatie, de aankleding en de muziek voor je regelen.

Catering IJsselstein voor particuliere feesten

Catering IJsselstein kan de catering verzorgen voor een huwelijk, verjaardag, doop of een 50-jarige bruiloft. Voor welk feest je ook  de catering nodig hebt, het speciale team van De Reiger Catering staat voor je klaar. Je kunt kiezen voor bijvoorbeeld borrelhapjes of de heerlijke ouderwetse kaasplank op je verjaardag. Maar we kunnen ook het hele feest voor je organiseren.

Dat doen we voor vele paren die gaan trouwen of die al een aantal jaren getrouwd zijn en hun huwelijksdag willen vieren. Het team van Catering IJsselstein bestaat uit specialisten die zorgen voor het juiste eten. Maar we kunnen ook zorgen voor een locatie, de aankleding van die locatie van bestek tot bar en zelfs voor het entertainment.

Catering voor zakelijke evenementen

Catering IJsselstein kan zakelijke evenementen verzorgen, maar dan met jouw wensen als uitgangspunt. Met onze expertise en inzichten willen we graag jouw evenement naar een hoger niveau tillen. We kunnen je alle zorg uit handen nemen. Het zal je gasten aan niets ontbreken.

Of het nu gaat om een borrel voor de zomervakantie, een barbecue, een jubileum of een groot bedrijfsfeest, wij kunnen elk evenement voor je, van A tot Z regelen. We nemen graag de tijd om de mogelijkheden met je te bespreken aan de hand van onze ideeën en ervaringen. Jouw of jullie wensen staan hierbij altijd voorop.

Heb je vragen of speciale wensen? Dan kun je altijd contact opnemen met Catering IJsselstein. Dit kun je telefonisch doen, 0621545284 of door middel van een e-mail naar info@dereiger.nl.