Catering Laren - De Reiger Catering

Catering Laren bestellen en laten bezorgen

Voor Catering Laren is geen uitdaging te gek. Zo kunnen we een heerlijk ‘ouderwets’ borreluurtje op je bedrijf organiseren of de borrelhapjes bij je thuis bezorgen. Dat hoeven niet per se blokjes kaas en plakjes worst op een plank te zijn. Je kunt namelijk ook kiezen voor tapas of voor luxe gefrituurde hapjes. Naast het verzorgen van hapjes kunnen we bijvoorbeeld ook complete ontbijten, lunches en diners verzorgen. Dat doen we vanaf 10 personen, maar ook voor groepen met meer dan honderd personen.

Heb je binnenkort iets te vieren neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag en kunnen elk evenement geheel organiseren of meehelpen om jouw evenement tot een succes te maken.

Catering Laren voor elk evenement

Bij De Reiger Catering  kun je van verjaardagsfeest tot bruiloft, van borrelen op het werk tot compleet bedrijfsfeest met entertainment terecht. Voor Catering Laren is absoluut geen uitdaging te gek. Dat is de reden dat we steeds op zoek zijn naar nieuwe trends en ontwikkelingen zodat we onze dienstverlening keer op keer kunnen vernieuwen.

Ben je op zoek naar iemand die een uitgebreide barbecue voor je verzorgt? Dan kun je daarvoor terecht bij Catering Laren. Zoek je iemand die een perfecte lunch serveert? Informeer dan ook bij Catering Laren.

 

Een ingetogen of een spectaculaire bruiloft?

Het organiseren van een bruiloft is vaak nogal hectisch en daar komt veel bij kijken. Wij, van De Reiger Catering, zijn er om je de nodige houvast en steun te geven bij het organiseren van deze mooie dag. We kunnen je helpen bij meerdere zaken, zoals bij:

  • Het zoeken naar de perfecte locatie
  • De aankleding
  • Het entertainment
  • De juiste menukeuze en de daarbij passende drankjes

Samen met een team van specialisten helpen wij jullie op weg en zorgen er zo samen voor dat deze dag voor jullie één van de mooiste dagen wordt. Voor Catering Laren is geen uitdaging te gek!

Heb je vragen of speciale wensen? Dan kun je altijd contact opnemen met Catering Baarn. Dit kun je telefonisch doen, 0621545284 of door middel van een e-mail naar info@dereiger.nl.