Catering Nieuwegein - De Reiger Catering

 

Catering Nieuwegein

Catering Nieuwegein; vanuit onze locatie in Houten leveren wij alle soorten catering. Daarnaast kunnen we alle soorten events voor je organiseren. Naast heerlijke lunches en smaakvolle buffetten maken we ook borrelhapjes of tapas. Catering De Reiger verzorgt de catering van kleine borrels tot de grootste evenementen. We kunnen hiervoor ook het totale concept voor je uitdenken én regelen.

Onze koks maken de heerlijkste gerechten voor je op de barbecue bijvoorbeeld. Dit kan bij je thuis plaatsvinden maar ook op een locatie naar keus. We zorgen voor alle aankleding van bestek tot planten. Daarnaast kunnen we vakkundig, maar bovenal enthousiast personeel leveren. Alles om van jouw feest of evenement een succes te maken!

Zakelijke catering

Wil je bij een vergadering een lunch serveren? De Reiger Catering kan dit op een professionele manier voor je bedrijf regelen. Heb je een bedrijfsfeest, een receptie of een zakelijke bijeenkomst? Eerst met je personeel wat eten en daarna een feest geven met muziek erbij? Ongeacht het aantal personen, de Reiger Catering staat voor je klaar. We kunnen voor elk bedrijf een lunch, buffet of bedrijfsfeest organiseren.

Voor het bereiden van gerechten gebruiken we de lekkerste ingrediënten. Ontvang je gasten met een bepaalde voorkeur? Geef dit vooraf door zodat we de gerechten kunnen aanpassen. Het is dus mogelijk dat wij de complete aankleding voor je regelen. Zowel het bestek, de borden en entourage tot bijvoorbeeld een podium.

Catering voor particulieren in Nieuwegein en omgeving

Wil je een feest organiseren? Dan ben je bij Catering Nieuwegein aan het juiste adres. Wij zijn inzetbaar bij elke gelegenheid van bruiloft tot doop. Alles is mogelijk! Of het nu gaat om een klein gezelschap of om een grote groep mensen. Je kunt onze diensten inzetten bij je thuis.

We kunnen ook voor je gasten zorgen op een mooie locatie. Je kunt ons vragen om alleen de catering  te leveren. Maar we kunnen ook de hele organisatie van het feest van je overnemen. Jouw wensen worden tot in de puntjes uitgevoerd zodat je zelf ook optimaal kunt genieten.

Heb je vragen of speciale wensen? Dan kun je altijd contact opnemen met Catering Nieuwegein. Dit kun je telefonisch doen, 0621545284 of door middel van een e-mail naar info@dereiger.nl.