High tea bestellen Utrecht

Je vrienden, kennissen, collega’s komen binnen.  Bij de aanblik van de fraai verzorgde tafel met heerlijk, vers bereide high tea, roepen ze hoe mooi het wel niet is en hoe de heerlijke geur hun eetlust aanwakkert. Trots nodig je ze uit plaats te nemen en samen van de gezelligheid en lekker eten te genieten.

Klinkt goed of niet? Maar zinkt je de moed ook in de schoenen als je denkt aan al dat voorbereidend werk, alle dingen waar je nog moet aan denken om dit tot een succes te maken? Heb je wel genoeg borden en bestek?  Hoe kom je aan ambachtelijke ingrediënten, verse biologische groenten en fruit bij een lokale groenteboer?

Geen nood! High tea bestellen Utrecht, nemen wij je met plezier uit handen. Geen kopzorgen meer, geen saaie boodschappenlijstjes maken, geen zorgen of je wel voldoende bestek hebt enz enz.

High tea bestellen Utrecht wordt tot in de puntjes verzorgd door De Reiger Catering, welke onderdeel is van De Mobiele Kok uit Houten.  Met jarenlange ervaring weten ze daar hoe ze dit efficiënt moeten aanpakken en jou compleet ontzorgen. Alles wordt vers en ambachtelijk bereid!

De Reiger biedt echt full service catering en neemt je werkelijk alle zorg uit handen. Of het nu gaat om een zakelijke vergadering, heerlijke hapjes bij de borrel, een diner met fantastisch themabuffet tot een complete verzorging van je feest, De Reiger maakt High tea bestellen Utrecht makkelijk!

Al onze gerechten zijn gastronomische kunstwerkjes en worden op ambachtelijke wijze bereid door vakmensen. Ze strelen het oog en prikkelen de zintuigen.

Full service betekent ook, dat wij desgewenst bijdragen aan een passende ambiance voor je gelegenheid. Een swingende of net ingetogen band, de droomauto voor uw huwelijk of de paraplu voor als het regent. Je kunt het zo gek niet bedenken.

Wij geven jouw bijeenkomst, feest of event net dat ietsje meer, zodat je gasten prettig verrast zullen zijn en een onvergetelijke tijd meekrijgen. Kortom wij bieden het ideale recept voor een fantastische bijeenkomst.

High tea bestellen Utrecht

High tea bestellen Utrecht, exclusief, superieur en excellent!

In- en bij het Party-en congrescentrum “Het Vechthuis”, is Catering De reiger gevestigd. Romantisch gelegen aan het riviertje De Vecht, vlakbij het stadscentrum van Utrecht. Het Vechthuis is een sfeervolle en stijlvolle locatie die perfect geschikt is voor het organiseren van een vergadering, symposium of congres of voor uw lunch, buffet of barbecue, uw groeps- of familie uitje, uw receptie, huwelijks- of bedrijfsfeest of welke andere gelegenheid dan ook.

High tea bestellen Utrecht, ben je verzekerd van een exclusieve en excellente keuken en bediening. Meer weten of vrijblijvende offerte aanvragen? Gebruik dan onderstaande knoppen, Wij helpen je graag verder!

Bedrijfsfeest met High tea bestellen Utrecht

Voor elk bedrijfsfeest hebben we een passende mogelijkheid. Denk hierbij, behalve high tea, bijvoorbeeld aan koude of warme buffetten of speciale thema-avonden. Laat je inspireren door onze brochure of neem contact met ons op om een menu op maat samen te stellen.

Aanvullende mogelijkheden

Naast bedrijfsfeest catering verzorgt De Mobiele Kok ook de levering van servies, bestek en bedienend personeel. Ook het inhuren van een kok of party planner of het organiseren van teambuilding uitjes behoort tot de mogelijkheden.
Meer weten? Neem contact met ons op. We zijn u graag van dienst.