lunch-bezorgen-utrecht

Lunch bezorgen Utrecht

De Reiger catering biedt zeer veel mogelijkheden als het gaat om een lunch te laten bezorgen in Utrecht of omgeving. U kunt bij ons kiezen uit een zeer ruim assortiment belegde broodjes, luxe zachte- en harde broodjes, verschillende soorten croissants en bijvoorbeeld pistolets in verschillende smaken en nog veel meer! Wilt u zelf de keuze niet maken dan kunt u ook kiezen voor een kant en klaar lunchbuffet of een complete lunchtafel.

Onze koks staan daarbij garant voor een perfect verzorgde lunch met een mix van de heerlijkste broodjes en een uitgebreid assortiment beleg. Uiteraard houden wij daarbij ook rekening met uw vegetarische gasten en is het voor ons ook geen probleem om met eventuele dieetwensen rekening te houden. Zo heeft u altijd een lunch die perfect aansluit bij uw wensen en uw budget.

Uw lunch of lunchbuffet kunt u desgewenst ook nog aanvullen met bijvoorbeeld een heerlijke soep vooraf, een warme snack (zoals bijvoorbeeld een kroket, kaassoufflé, frikadel, saté of heerlijke huisgemaakte bal gehakt), handfruit, een heerlijke fruitsalade of een dessert. Ook het meeleveren van dranken zoals melk, karnemelk en/of jus d’orange is voor ons geen enkel probleem. En mocht u zelf niet beschikken over borden, bestek en/of glaswerk dan kunnen wij dit ook voor u regelen (huurprijs op aanvraag). Wij wensen u alvast smakelijk eten!

Lunch assortiment

De Reiger catering in Utrecht heeft een naam als het gaat om verzorging van heerlijke lunches. Die naam willen we graag hoog houden en daar werken wij iedere dag aan. Als familiebedrijf zetten wij ons, samen met onze enthousiaste groep medewerkers, al bijna 40 jaar vol overgave in om u van dienst te zijn. U kunt bij ons niet alleen kiezen uit een zeer ruim assortiment van belegde broodjes, luxe zachte- en harde broodjes, verschillende soorten croissants en bijvoorbeeld pistolets in verschillende smaken maar ook voor een heerlijk lunchbuffet of een complete lunchtafel! De jarenlange ervaring van onze koks staat daarbij garant voor een perfecte mix van de lekkerste broodjes en een uitgebreid assortiment beleg. Daarom zeggen wij; Alvast smakelijk eten!

Om vandaag nog uw lunch te laten bezorgen in Utrecht of omgeving kunt u onderstaande knop “online bestellen” gebruiken. Na plaatsen en verzenden van de bestelling krijgt u van ons per mail hiervan een bevestiging.

lunch bezorgen utrecht

De Reiger Catering is onderdeel van De Mobiele kok.