belegde broodjes utrecht

Belegde broodjes Utrecht

De Reiger catering is een full-service cateraar in Utrecht die u werkelijk alle zorgen uit handen neemt. Of u nu broodjes nodig heeft tijdens een lunch voor 5 personen, een overwerkmaaltijd geregeld wil hebben voor uw hele bedrijf of een compleet feest geeft voor duizend mensen. Wij nemen al uw zorgen uit handen. Zo verzorgen wij voor vele opdrachtgevers belegde broodjes en complete lunches in Utrecht en omgeving, zoals een catering in Houten.

De Reiger Catering uit Utrecht zorgt ervoor dat de lunch van uw keuze aan al uw wensen voldoet. U kunt bij ons de door u gewenste belegde broodjes per stuk bestellen, maar ook kiezen voor een kant en klaar lunchbuffet of compleet verzorgde lunchtafel. Deze broodjes en lunches bezorgen wij dan naar wens in Utrecht en omstreken. En om het u nog makkelijker te maken kunt u uw bestelling ook opgeven via onze webshop.

Broodjes bestellen in Utrecht

Bij ons kunt u verschillende soorten belegde broodjes bestellen, maar ook kiezen voor een kant en klaar lunchbuffet of complete lunchtafel. De jarenlange ervaring van onze koks staat dan garant voor een perfecte mix van heerlijke broodjes en een uitgebreid assortiment beleg. Uiteraard zorgen wij dan ook voor een ruim assortiment van vegetarisch belegde broodjes en kunnen wij rekening houden met dieetwensen.

Zo kunt u altijd een keuze maken in de catering in Utrecht die perfect aansluit bij uw wens en uw budget. En natuurlijk is elke gewenste aanpassing of aanvulling op de lunch van uw keuze mogelijk. U kunt hierbij denken aan een heerlijke soep vooraf, een warme snack (zoals bijvoorbeeld een kroket, kaassoufflé, frikadel, saté of heerlijke huisgemaakte bal gehakt), handfruit, een heerlijke fruitsalade of een dessert. Ook het meeleveren van dranken zoals melk, karnemelk en/of jus d’orange is voor ons geen enkel probleem. En mocht u zelf niet beschikken over borden, bestek en/of glaswerk dan kunnen wij dit ook voor u regelen (huurprijs op aanvraag). Wij wensen u alvast smakelijk eten!

belegde broodjes utrecht

De Reiger Catering is onderdeel van De Mobiele kok.