LUNCH LATEN BEZORGEN OP KANTOOR

Geen eigen bedrijfscatering? Wij bieden de oplossing op maat! Hygienisch, per persoon verpakt in luxe lunchbox, zelf samen te stellen.  Vraag naar de voorwaarden, in overleg is veel mogelijk, of bestel direct hieronder! Ook BBQ catering kan een top oplossing zijn voor een kantoorfeestje of evenement.

Belegde Broodjes

Snel lekkere lunch bestellen voor op kantoor!

Bestel voor 9u30 en v.a. 12 uur geleverd!
Tijd wordt door ons eerst telefonisch bevestigd of verlegd indien nodig.

Een gezonde, lekkere lunch tijdens je kantoorlunch, zorgt dat je blijer en productiever bent. Geen gedoe met nog snel tijdens de pauze in de buurt een lunch kopen of je eigen lunch thuis moeten voorbereiden.

Bestel nu eenvoudig en snel je lunch en laat ze op kantoor bezorgen. Onze pakketten worden Corona proef verpakt en bezorgt. Maak je keuze uit onderstaande kantoorlunches, bestel en betaal met iDeal en wij zorgen voor de rest!

Lunch laten bezorgen op kantoor

Luxe Broodjes

Salades

Lunch laten bezorgen op kantoor?

Natuurlijk is dat ook wat voor jou of je personeel!
Probeer ons eens uit, onze klanten beoordelen ons met 9/10 en ons doel is blije, tevreden klanten.

Heerlijke, goed verzorgde lunches voor je personeel, betekent ook tevreden en beter functionerende medewerkers. Ze kunnen weer vol energie door met hun werkzaamheden!

Lunch laten bezorgen op kantoor, is flexibel en groeit met je bedrijf mee, dus wacht niet langer en bestel direct online via deze pagina of vraag gerust een vrijblijvende offerte aan! In onze meer uitgebreide webshop vind je een groter assortiment, maar hier hebben we speciaal voor kantoorlunches, een betaalbaar, lekker en vers assortiment samengesteld.

Compleet verzorgde en zorgeloze BBQ als kantoor evenement? Wij verzorgen ook heerlijk, ambachtelijk bereide BBQ. Kijk of bestel rechtstreeks in onze webshops op DE MOBIELE BBQ OF DE BBQ SPECIALIST.

Personeel voorzien van een lekkere snack op locatie? Huur onze Mobiele Snackwagen of de razend populaire Frietfiets!

LUNCH LATEN BEZORGEN OP KANTOOR