Mobiele bar nodig - Huur de Bar on Wheels

Mobiele bar nodig? Huur de Bar on Wheels!

Een complete bar voor een geslaagd evenement

Of je nu een bedrijfsborrel organiseert, een tuinfeest thuis viert, of een speciale gelegenheid markeert, het huren van een mobiele bar kan je feest naar een hoger niveau tillen. In deze blog bespreken we de vele voordelen van het huren van een mobiele bar, de verschillende opties die beschikbaar zijn, en hoe je deze kunt integreren in je evenement voor een onvergetelijke ervaring.

 

Voordelen van de Bar on Wheels

De Bar on Wheels biedt tal van voordelen die je evenement een professionele en stijlvolle uitstraling geven. Hier zijn enkele redenen waarom een mobiele bar een uitstekende keuze is:

 1. Gemak en flexibiliteit: Mobiele bars kunnen op bijna elke locatie worden opgezet, van kantoorruimtes tot achtertuinen. Dit geeft je de vrijheid om je evenement te houden waar je maar wilt zonder je zorgen te maken over de barfaciliteiten.
 2. Professionele service: Het inhuren van een mobiele bar betekent meestal dat je ook toegang krijgt tot professioneel bedienend personeel. Deze ervaren barmannen en -vrouwen zorgen ervoor dat je gasten genieten van perfect bereide drankjes.
 3. Volledig uitrusting: De meeste mobiele barservices leveren alles wat je nodig hebt, inclusief glazen, ijs, drankjes, en soms zelfs decoraties. Dit bespaart je veel tijd en moeite in de voorbereiding van je feest.

BAR ON WHEELS DE MOBIELE BAR

Opties voor het huren van een mobiele bar

Er zijn verschillende opties beschikbaar wanneer je een mobiele bar huurt, zodat je deze kunt aanpassen aan je specifieke behoeften en budget:

 

 1. Met of zonder dranken: Je kunt kiezen voor een volledig verzorgde service waarbij de verhuurder alle drankjes levert, of je kunt alleen de bar huren en zelf voor de dranken zorgen. Dit laatste kan handig zijn als je specifieke voorkeuren hebt of als je kosten wilt besparen.
 2. Inclusief hapjes en catering: Sommige mobiele barservices bieden ook cateringopties aan, zoals hapjes, BBQ, of een buffet. Dit kan een geweldige aanvulling zijn op je bar en maakt het organiseren van je evenement nog eenvoudiger.
 3. Thema en decoratie: Personaliseer je mobiele bar met een thema dat past bij je evenement. Of het nu gaat om een tropisch thema, een vintage look, of iets anders, de juiste decoratie kan de sfeer van je feest versterken.

Mobiele bar op het werk

Een mobiele bar op de werkvloer kan een geweldige manier zijn om teambuilding te bevorderen, een bedrijfsjubileum te vieren, of gewoon je medewerkers te bedanken. Hier zijn enkele tips om het meeste uit je mobiele bar te halen op kantoor:

 1. Locatie en opstelling: Kies een centrale locatie binnen het kantoor waar de bar makkelijk toegankelijk is voor iedereen. Dit kan een gemeenschappelijke ruimte, de kantine, of zelfs een buitenruimte zijn.
 2. Mix van drankjes: Zorg voor een diverse selectie van drankjes, inclusief alcoholische en non-alcoholische opties. Dit zorgt ervoor dat iedereen iets kan vinden wat hij of zij lekker vindt.
 3. Bedienend personeel: Overweeg om professioneel bedienend personeel in te huren. Dit zorgt ervoor dat de drankjes op een professionele manier worden geserveerd en dat je gasten goed worden verzorgd.

 

BAR ON WHEELS HUREN VOOR JE EVENT

Tuinfeest thuis

Een tuinfeest thuis kan met een mobiele bar een intieme en speciale ervaring worden. Hier zijn enkele ideeën om je feest tot een groot succes te maken:

 1. Seizoensgebonden drankjes: Pas je drankmenu aan op het seizoen. Denk aan verfrissende cocktails zoals mojito’s en pina colada’s in de zomer, en warme drankjes zoals glühwein en warme chocolademelk in de winter.
 2. Bbq en buffet: Combineer je mobiele bar met een BBQ of buffet om je gasten van heerlijk eten te voorzien. Dit zorgt voor een compleet feestpakket en maakt het gemakkelijker om aan de wensen van je gasten te voldoen.
 3. Verlichting en decoratie: Creëer de juiste sfeer met verlichting en decoratie. Lichtslingers, kaarsen, en sfeervolle muziek kunnen helpen om een gezellige en feestelijke ambiance te creëren.

Het huren van een mobiele bar is een uitstekende manier om je evenement te verbeteren, of het nu op het werk, thuis in de tuin, of op een andere locatie is. Met de flexibiliteit om drankjes en catering aan te passen aan jouw wensen, en de mogelijkheid om professioneel bedienend personeel in te huren, kun je ervoor zorgen dat je gasten een geweldige tijd hebben. Overweeg een mobiele bar voor je volgende feest en geniet van een stressvrije en onvergetelijke ervaring. Proost!