Onze eigen locaties

Onze eigen locaties – Jouw eigen locatie!

De Reiger Catering heeft een landelijke reputatie opgebouwd als het gaat om de verzorging van recepties, bedrijfsfeesten en themafeesten. Wij decoreren desgewenst je locatie, dragen zorg voor de benodigde apparatuur en materialen, leveren enthousiaste medewerkers en dragen uiteraard zorg voor de dranken en de hapjes en/of of het buffet van je keuze.

Party-catering is ons dagelijks werk dat we keer op keer met heel veel plezier en enthousiasme verrichten. Ook onze enthousiaste medewerkers zorgen ervoor dat welke locatie je ook kiest, je feest altijd een doorslaggevend succes wordt. Uiteraard kunnen wij ook adviseren en desgewenst bemiddelen bij de keuze van een locatie en/of de muzikale omlijsting van de avond.

Arrangementen in feesttent

Wij kunnen recepties, productpresentaties, seminars, feestavonden of iedere andere bijeenkomst verzorgen op nagenoeg elke locatie. De tenten en tenthallen die wij verhuren, kunnen aan je pand, op een parkeerterrein of desgewenst in een tuin of weiland worden geplaatst.

Wij bieden vele mogelijkheden voor partytenten met of zonder vloer en/of vloerbedekking, met gesloten wanden of met ramen, een verduisterend dakzeil of juist met een doorzichtig dak. Ook verwarming of koeling, een toiletvoorziening, een aggregaat voor de stroomvoorziening, meubilair, verlichting, planten en/of bloemdecoraties behoort tot de mogelijkheden. Prettig als er een water- en een stroomaansluiting is, maar zelfs als deze aansluitingen niet aanwezig zijn hebben wij hiervoor een oplossing in huis!