pARTNERS

De Mobiele Kok Logo de mobiele kokis van vele markten thuis.

De Mobiele Kok verzorgt catering op locatie voor zowel bedrijven als particulieren, in allerlei vormen. Een unieke snackwagen huren voor al uw evenementen? De (snack)verkoopwagen kan niet alleen ingezet worden voor de “vette hap”. Naast een assortiment van frieten, snacks, broodjes, ijs en dranken kunnen we voor elk evenement passend en op maat de inwendige mens voorzien. Of het nu op een doopfeest, sport event, concert, festival of familiefeest is. BEL: 0346 580 580

de-mobiele-BBQHeerlijke BBQ zonder zorgen of ofwas!

De Mobiele BBQ  verzorgt de barbecue bij u op locatie. Makkelijk bestellen vanuit onze webshop en alles kant en klaar geleverd op gewenste locatie. Zelfs de afwas nemen we voor onze rekening!

BEL: 0346 580 580


DE MOBIELE SNACKDenk dan eens aan het huren van een mobiele frietwagen!

De frietwagen van De Mobiele Snack bestaat al meer dan acht jaar en verzorgt de catering bij u op locatie. We beschikken inmiddels over drie verschillende mobiele frietwagens die bij u op locatie langs komen voor friet en snacks. Bovendien kunt u bij ons ook terecht voor andere vormen van catering. BEL: 0346 580 580

De Reiger catering

 

Full service catering!

De Reiger Catering Utrecht is een full service cateraar die u werkelijk alle zorg uit handen neemt. Van belegde broodjes voor een vergadering, heerlijke hapjes voor uw borrel, een diner met een fantastisch themabuffet tot de complete verzorging van uw feest. Met ruim 40 jaar aan ervaring is bijna geen vraag te gek voor ons als catering Utrecht.

BEL: 0346 580 580

bbq-specialistAmbachtelijke BBQ zonder zorgen of afwas!

De BBQ Specialist verzorgt de barbecue bij u op locatie. Makkelijk bestellen vanuit onze webshop en alles kant en klaar geleverd op gewenste locatie. Zelfs de afwas nemen we voor onze rekening!

BEL: 0346 580 580

Broodjes.nlVind snel een cateraar in je buurt of adverteer als cateraar!

Broodjes.nl maakt het je makkelijk om snel een ervaren cateraar in je eigen regio te vinden. Tevens kun je als cateraar adverteren op broodjes.nl en beter gevonden worden door je doelgroep.

BEL: 0346 580 580

taarten.nl

Al jaren dé zakelijke bezorger van taarten en andere lekkernijen!

Taarten.nl heeft ruim 19 jaar ervaring als het gaat om het bezorgen van de lekkerste taarten in Nederland en België. Taarten met logo, afbeelding of foto, 1 taart op 1 adres of meerdere taarten op meerdere adressen. Orders van 3.500 taarten op 3.500 adressen zijn geen uitzondering. Taarten bezorgen we in heel Nederland en België. Alle taarten van Taarten.nl worden altijd dagvers, door de ambachtelijke banketbakker, op de ochtend van bezorgen gemaakt.  
HIERONDER EEN OVERZICHT VAN ONZE PARTNERS!

Zelf partner worden? Neem gerust contact met ons op!