Partymaterialen

Partymaterialen

Verhuur van partymaterialen

Naast het verzorgen van de catering bieden wij u ook de mogelijkheid voor het huren van materialen voor uw bijeenkomst. Hierbij kunt u denken aan glaswerk, serviesgoed, tafels, stoelen, statafels en garderobe om maar iets te noemen. Een uitgebreid overzicht van onze verhuurmaterialen treft u achter in onze uitgebreide brochure. Klik hier om onze brochure te downloaden.

Verhuur van partytenten

Wij kunnen voor u recepties, productpresentaties, seminars, feestavonden of iedere andere bijeenkomst verzorgen op nagenoeg elke locatie. De tenten en tenthallen die wij verhuren kunnen aan uw pand, op een parkeerterrein of desgewenst in een tuin of weiland worden geplaatst. Wij bieden u vele mogelijkheden voor partytenten met of zonder vloer en/of vloerbedekking, met gesloten wanden of met ramen, een verduisterend dakzeil of juist met een doorzichtig dak.

En ook verwarming of koeling, een toiletvoorziening, een aggregaat voor de stroomvoorziening, meubilair, verlichting, planten en/of bloemdecoraties behoort tot de mogelijkheden. Prettig als er een water- en een stroomaansluiting is, maar zelfs als deze aansluitingen niet aanwezig zijn hebben wij hiervoor een oplossing in huis. Alle tenten die wij verhuren zijn uiteraard schoon en niet ouder dan 3 jaar.

De prijzen die wij offreren zijn altijd inclusief transport, op- en afbouw en de verzekering tegen brand en/of stormschade van de partytent. Bij meerdaagse evenementen (of in de winter) kunt u ervoor kiezen om de tent met kunststof panelen in de wand te laten uitvoeren (i.p.v. zeildoek). Het voordeel hiervan is dat de tent door middel van deuren is af te sluiten en dus minder makkelijk toegankelijk is voor onbevoegden. Indien gewenst kunnen wij de tent zelf voorzien van een velum (stoffen binnenbekleding) voor zowel het dak als voor de wanden.

Partymaterialen

De Reiger Catering is onderdeel van De Mobiele kok.