reviews catering de Reiger

reviews catering de Reiger

 

Claire van der Grift @ 10/05/2016 om 11:12
Wij hebben een perfect verzorgde avond in de Dom toren gehad dankzij de Reiger. Het personeel, de DJ met saxofonist en het eten waren allemaal boven gemiddeld. Iedereen was enthousiast over de hoeveelheid en verscheidenheid hapjes die werden aangeboden en alles is uitgevoerd zoals van te voren was besproken. Erg bedankt voor alle goede zorgen.

Vriendelijke groet,
Claire

Michael Lunter @ 05/04/2016 om 08:39
Beste heer De Zeeuw,

Op dit moment onderweg terug naar huis na de receptie in de Domtoren verzorgd door De Reiger catering.
Een fantastische happening door de uitstekende verzorging en ondersteuning. Veel complimenten van het internationale gezelschap dat bij ons te gast is.
Voor zover al niet gebeurd onze dank en complimenten aan uw medewerkers.

Met vriendelijke groeten,
Michael Lunter
Ministerie van Infrastructuur en Milieu

Johan van Steeveren @ 05/02/2016 om 13:08
Kalle en medewerkers (en natuurlijk Ronald voor alle adviezen :-)) ontzettend bedankt voor de geweldige verzorging van ons huwelijksfeest in de Domtoren! Het was in 1 woord: FANTASTISCH!! José en ik hadden ons geen beter feest kunnen wensen! Hartelijke groet van ons beiden en we komen snel (na onze vakantie) nog even langs om jullie nog even persoonlijk te bedanken.

Groet Johan en José

Anne @ 19/10/2015 om 14:22
Beste mensen van de Reiger Catering,

Hartelijk dank voor jullie heerlijke broodjeslunch in Utrecht voor tijdens ons symposium. Ze waren rijkelijk belegd en iedereen werd er blij van!
Wij komen zeker bij jullie terug.
Met vriendelijke groet,
Anne Taams

Johan Beets @ 12/10/2015 om 12:41
Zoals afgesproken hierbij nogmaals mijn dank voor de uitstekende verzorging van onze open dag van afgelopen vrijdag. Heerlijk om niets te hoeven doen en te zien dat alles op een uitstekende manier door jullie is verzorgd. Prettig ook dat jullie in het voortraject al met heel veel praktische vragen en oplossingen komen! Veel complimenten ook van de gasten voor de heerlijke hapjes en van de medewerkers voor het heerlijke dinerbuffet. Volgend jaar dus zeker weer!
Groet Johan

Frits Gouwmans @ 20/04/2015 om 11:28
Namens mijn vrouw en mijzelf wil ik jullie nogmaals heel hartelijk bedanken voor de uitstekende verzorging van de catering tijdens onze feestelijke klantendag ter gelegenheid van het 50 jarig bestaan van ons bedrijf. Geweldig hoe jullie hebben meegedacht in het voortraject en hoe flexibel jullie zijn tijdens de uitvoering. We hebben hiervoor heel veel complimenten van onze gasten ontvangen en hebben de samenwerking als zeer prettig ervaren. Complimenten dus en graag tot de volgende keer!
Erna en Frits Gouwmans

Freek @ 12/03/2015 om 15:19
Na een heerlijke vakantie weer terug in NL en eindelijk even de tijd om onze dank uit te spreken over ons meer dan uitstekend verzorgd huwelijksfeest in de Domtoren. Mede dankzij jullie is onze avond fantastisch verlopen en is ons feest meer dan geslaagd! Tijdens onze vakantie hebben wij via de mail ook nog veel foto’s van vrienden en familie gekregen en hebben we nog heerlijk na kunnen genieten. Nogmaals dank en op naar ons 12,5 jarig huwelijksfeest (en dan weer door jullie verzorgt natuurlijk :-)).
Groeten Ivana en Freek

Lydia Wevers @ 04/02/2015 om 16:10
Jan, Karin (en natuurlijk ook de andere mensen!) nog heel erg bedankt voor de verzorging van de (meer dan uitstekende :-)) catering tijdens ons fantastisch feest in de Domtoren! Super, wat een fantastische avond!! En daar zijn jullie zeker voor een groot deel verantwoordelijk voor. Nogmaals heel hartelijk bedankt. Lydia en Ramon.

Johan Bresserink @ 15/01/2015 om 11:41
Karin, Rusty en andere medewerkers van De Reiger catering; Via deze weg wil ik jullie nog hartelijk bedanken voor de verzorging van onze klantendag van afgelopen dinsdag. Mede door jullie inzet (en vooral de flexibiliteit!) en het meedenken in de organisatie alsmede de heerlijke hapjes en het voortreffelijke buffet is onze klantendag een groot succes geworden! Zoals afgesproken gaan we volgend jaar zeker weer met jullie samen onze klantendag doen!
Vriendelijke groet Johan

Wilma van Renssen @ 16/12/2014 om 13:05
Beste mensen van de Reiger catering (en met name Karin voor alle prettige gesprekken), via deze weg nogmaals bedankt voor het fantastische feest wat jullie afgelopen weekend voor ons bedrijf hebben verzorgd in de Michaëlskapel van de Domtoren. De locatie is natuurlijk helemaal geweldig, maar door jullie inzet is ons feest nog vele malen leuker geworden dan wat we er al van hadden verwacht! Nogmaals dank en wellicht ons volgende feest bij jullie in het Vechthuis.
Groet Wilma (en ook namens Petra en Frank).

Gerard van der Duim @ 20/11/2014 om 15:30
Hierbij wil ik graag mijn complimenten maken voor de uitstekende verzorging van onze open dag op zaterdag 16 november jl.. De heerlijke hapjes en de (vooral zeer vriendelijke!) bediening hebben ervoor gezorgd dat ons evenement uitermate geslaagd is. Voor een volgende keer zullen we jullie zeker weer benaderen!
Vriendelijk groet G. van der Duim

Sven Broeres @ 11/11/2014 om 15:02
Beste mensen van de Reiger, heel erg bedankt voor de fantastische verzorging van ons bedrijfsfeest van afgelopen zaterdag. Fijn hoe jullie hebben meegedacht met de organisatie vooraf (vooral Karin bedankt!) en zeer prettig dat alles precies werd uitgevoerd zoals was afgesproken. Complimenten ook voor het heerlijke eten en natuurlijk alle lof voor de zeer prettige bediening. Al met al is ons jubileumfeest meer dan geslaagd en krijgen wij de afgelopen dagen alleen maar goede berichten van collega’s, relaties, familie en vrienden! Nogmaals heel erg bedankt!!
Sven

Esther van der Meulen @ 03/11/2014 om 17:19
Beste Ronald,

Namens Bert Bolkenstein en mijzelf wil ik Party- en congrescentrum Het Vechthuis / De Reiger catering hartelijk bedanken voor een zeer geslaagde avond op 1 november 2014.
Mede door jullie is het een prachtige bijeenkomst geworden. Alles was top geregeld!

Joke Wigman @ 10/10/2014 om 12:37
Beste Ronald,

Het Multiculturele buffet van afgelopen dinsdag was overheerlijk! Bedankt voor de goede zorgen en graag tot een volgende keer!

Met vriendelijke groet,
Joke Wigman

BORREL FEEST EVENT

De Reiger Catering is onderdeel van De Mobiele kok.